top of page
  • Yazarın fotoğrafıExcellency Obliges. Sophia Academy

Başvuru Desteği

İngilizce öğrenmeyi ve yurtdışında eğitim almayı bir gereksinim olarak gören herkesi hedef kitlesi içinde düşünen, dinamik yapısıyla yeniliklerin öncüsü olan, Avrupa’da eğitim danışmanlığı konusunda kaliteli ve güvenilir hizmet veren Sophia Academy, aynı zamanda, eğitim danışmanlığının uluslararası iş dünyasında kabul gören standartlar ve etik davranış kuralları ile yürütülen bir meslek olarak tanımlanması, tanınması, belgelendirilmesi, iyileştirilmesi konusunda çalışan saygın, belirleyici ve güven sağlayıcı mesleki bir kuruluştur.

Sunulan başvuru desteği esnasındaki temel amaç, danışan adayların potansiyellerini esas alarak kabul alabilecekleri en iyi okullara yerleşmelerini sağlamaktır. Bunu başarabilmek için de kabul alınabilecek okulun/okulların danışana uygun olup olmadığı, kabul alınan bölüm özelinde ve genel sıralamada okulun yeri, mezuniyet sonrası istihdam olanakları ve kariyer fırsatları, ailenin bütçesi gibi bir çok değişken dikkate alınır.

Yurtdışı eğitim adayları ve dolayısı ile beklentileri de birbirinden farklıdır. Bu nedenle de serüvenleri ve varacakları nihai nokta da farklı olacaktır. Eğer siz de yurtdışı akademik ve yaşam yolculuğunuzda daha önce bu yolculuğu yapmış birilerinden destek alarak yürümek istiyorsanız Sophia Academy'nin deneyimli danışmanları ile görüşebilirsiniz.

Learn smart. Live wise. Go with Sophia Academy!

bottom of page