top of page
  • Yazarın fotoğrafıExcellency Obliges. Sophia Academy

SOPHIA ACADEMY

2003 yılında Avrupa üniversiteleri ile alakalı akademik danışmanlık ve rehberlik hizmetleri sunmaya başladı. Yurtdışı eğitim adaylarının hak ettikleri üniversitelere yerleşmelerini sağlayan Smartversity International Pathways programlarının Türkiye Cumhuriyeti temsilcisidir. Edirne, Sofya, Budapeşte merkez ofisleri ile uluslararası eğitim danışmanlığında vizyoner bir kurum olan Sophia Academy'nin amacı adayların akredite Avrupa üniversitelerinde eğitim almalarını ve yurtdışında üniversite hayatlarını ilgilendiren her konuda profesyonel destek sağlamaktır. Yurtdışında eğitim ve yaşam tecrübesine sahip Sophia Academy uzmanları “Avrupa’da üniversite eğitimin her yönü” mottosuyla hareket ederler ve Avrupa üniversitelerinin adaylar tarafından doğru şekilde tanınmalarını sağlarlar.

Yasal ve Yerleşiktir

Sophia Academy Türkiye, Macaristan ve Bulgaristan’da yerleşik uluslararası bir yurtdışı eğitim danışmanlık kuruluşudur.

Profesyonel ve Güvenilirdir

Her ülkenin kendince avantajları ve dezavantajları vardır. Yapılan bireysel analiz neticesinde, adayların kişiliklerine en uygun ülkelerde eğitim almalarını sağlar.

Referans noktasıdır

Avrupa'da eğitim söz konusu olduğunda adayların ve velilerin ortak referans noktasıdır.

Deneyim sahibidir

20 yıllık tecrübesi ile yurtdışında eğitim planlayanların hayatlarına dokunma sanatını işimiz aşkımız şeklinde ifade eden Sophia Academy, kendisine başvuru yapan her adayın en doğru destinasyonda hedef programa yerleşmesini sağlar.

Mevzuatlara Hâkimdir

Sophia Academy, yurtdışı eğitim adayını ilgilendiren YÖK denkliği, eğitim alınan üniversitenin ulusal ve uluslararası geçerliliği, mezuniyet sonrası istihdam olunacak ülkenin çalışma mevzuatları gibi konularda bilgi sağlar ve danışmanlığa devam eder.

Garanti Verendir

Sophia Academy, yurtdışı eğitim adayına danışmanlık hizmetleri sunduğu ülkelerdeki birçok üniversiteye yerleşme garantisi verir.

Güvence & Resmi Yetki

Sophia Academy resmi bir Avrupa Birliği kurumudur ve The Bulgarian Association for International Education akreditasyonuna sahiptir.

Görünmezleri Görünür Kılandır

Sağlamış olduğu hizmetlerde öğrenci merkezli hareket eden Sophia Academy’nin vizyonu "yurtdışı eğitimde görünmez şeyleri görme sanatıdır." Bu sanatın en önemli objesi olan gençlerin hayatlarına dokunmak da en önemli hedefidir.

Study smart. Live wise. Go with Sophia Academy.

bottom of page