top of page
Yazarın fotoğrafıExcellency Obliges. Sophia Academy

Algebra University College in Croatia

Yurtdışında üniversite eğitiminde geçirdiğiniz zaman, okul hayatının masumiyeti ile sevdiğiniz bir kariyer bulacağınıza dair umudun yavaş yavaş azaldığı zorlu gelecek arasında kısa bir mola olmamalıdır. Bu zaman, hayatınıza anlam katmalı ve kariyerinizi daha üniversitede iken garantilemelidir. İşte, Algebra University Hırvatistan'da eğitim alanlara bunu taahhüt eder!

Ekstra uluslararası sertifikaları içeren uygulamalı eğitimleri, biri Algebra University diğeri Goldsmiths, University of London olmak üzere çift diplomaları ile öğrenim kalitesini her gün geliştiren ve mükemmelleştiren Algebra University kaliteden asla ödün vermeden öğrencilerinin Algebra University College'da geçirdiği süre boyunca kendilerini keşfetmelerini sağlar. Elbette yıllar boyunca aldığı tüm ödüller ve övgülerle gurur duyan Algebra University College başkalarının çabalarını fark ettiğinde sevinir. Ancak bir numaralı endişesi, öğrencilerin duyduğu güveni hak etmektir.

Algebra University College, Hırvatistan Cumhuriyeti ve bölgedeki (Cebir grubu) en büyük özel eğitim kuruluşunun amiral gemisidir. Hırvatistan başkenti Zagreb'in kalbindeki tarihi CUC kampüsünde yer alan Algebra University College, ayrıca Osijek, Pula, Rijeka, Zadar, Split, Varaždin ve Dubrovnik'te eğitim tesisleri mevcuttur.

Programların çoğu, Microsoft, Cisco, Oracle, Red Hat, VMware, Adobe, Autodesk, EC-Council, (ISC)2 ve diğerleri gibi küresel yazılım ve ekipman üreticileri tarafından yetkilendirilmiştir. Belirtilen kurumların akademik ve/veya eğitim ortağıdır. Lisans ve yüksek lisans programları Hırvatistan Bilim ve Eğitim Bakanlığı tarafından akredite edilmiştir ve bu nedenle Avrupa Yeterlilikler Çerçevesi (AYÇ) ile bağlantılıdır.

  • Hırvatistan Bilim ve Yüksek Öğrenim Kurumu'na göre, Hırvatistan Cumhuriyeti'ndeki tüm Uygulamalı Bilimler Üniversiteleri arasında Kalite Güvence sistemi açısından 1. sırada yer aldı.

  • Dünya çapında 3200 kuruluş arasında Microsoft tarafından “Yılın İş Ortağı” olarak ilan edildi.

  • Algebra LAB bilim insanları, Avrupa Komisyonu tarafından düzenlenen ve diğer AB ülkelerini temsil eden veri bilimciler ile yarışan 2017 Avrupa Büyük Veri Hackathon'unda 1. sırada yer aldı.

  • Hırvat Bilim ve Yüksek Öğrenim Kurumu'na göre, kurumun genel kalitesi açısından Hırvatistan Cumhuriyeti'ndeki tüm Uygulamalı Bilimler Üniversiteleri arasında 1. sırada yer aldı.

  • “NVAO'nun Kalite Gereksinimlerini Karşılıyor” sertifikası alan tek Hırvat yüksek öğretim kurumu.

Şehir merkezine yakın bir konumda yer alan Algebra University College, 2022'de modern bir üniversite kampüsü inşa ederek onu Hırvatistan'daki en büyük özel eğitim yatırımı haline getirdi. 12.000'den fazla öğrencinin, 200 çalışanın ve 400 dış uzmanın varlığı, kampüsü hareketli bir bilgi ve yenilik merkezine dönüştürüyor.

Goldsmiths, Londra Üniversitesi ile Çift Diploma

Algebra University College ile Goldsmiths, Londra Üniversitesi işbirliği sayesinde öğrenciler Algebra University College ve Goldsmiths, University of London'dan çift diploma alacaklardır. Goldsmiths, University of London, Londra merkezli, akademik mükemmelliği yaratıcı ve yenilikçi öğretme ve öğrenme yaklaşımlarıyla birleştiren birinci sınıf bir kamu araştırma üniversitesidir. 1891'de kurulan ve 1904'ten beri prestijli Londra Üniversitesi'nin bir parçası olan Goldsmiths, bugün sanat, beşeri bilimler, sosyal bilimler, kültürel çalışmalar, bilgisayar ve girişimci işletme ve yönetim alanlarında uzmanlaşmış 20 akademik bölümden oluşmaktadır. Goldsmiths, sekiz akademik bölümü dünyanın ilk 50'sinde ve dördü dünyanın en iyi 20'sinde yer alarak, QS World University Rankings - en alakalı dünya üniversiteleri sıralaması listesine göre dünyanın en iyi 500 üniversitesi arasında yer almaktadır.

Algebra University Lisans ve Yüksek Lisans Programları, Ücretleri

Algebra University Colllege 6 lisans programı ve 7 yüksek lisans programı sunar. Dijital alandaki altı çalışmadan / uzmanlıktan birini seçin ve böylece kendinize dijital bir gelecek yaratın. Eğitiminiz boyunca, Hırvatistan ve AB'deki en iyi şirketlerde işe yerleştirme . İş deneyimi sadece bitirme tezinizi yazmanıza yardımcı olmakla kalmayacak, aynı zamanda gelecekteki çalışma ortamını tanımak ve değerli profesyonel tanıdıklar kazanmak için de harika bir fırsat olacaktır.

LİSANS PROGRAMLARI

Eğitim dili İngilizce olan programların süresi 3 yıldır. Eğitimler sonunda uluslararası sertifikalar de elde eden öğrenciler bir de çift diploma ile mezun olurlar. Yılık eğitim ücreti 6.150 EUR. Başvuru ücret 255 EUR. Programlar sadece ulusal akreditasyona sahip olmakla kalmaz aynı zamanda, Microsoft, Cisco, Oracle, Red Hat, VMware, Adobe, Autodesk, ECCouncil, IMC2 gibi dünyaca ünlü yazılım ve ekipman üreticileri tarafından yetkilendirilmiştir.

Bilgisayar Mühendisliği (Multimedya Computing)

Eğitim sonunda Bilgisayar Mühendisliği lisans diploması alan öğrenciler aynı zamanda sertifikaların sahibi olurlar.

  1. ECDL Standard,

  2. Adobe Certified Associate – (Video Communication with Adobe Premiere Pro),

  3. Google AdWords Qualified Individual,

  4. IT SMF – ITIL Foundation

  5. Zend Certified PHP Engineer,

  6. Android Certified Application Developer,

  7. Programming in C# Specialist: Programming in C#

Digital Marketing

Eğitim sonunda Bilgisayar Mühendisliği lisans diploması alan öğrenciler aynı zamanda sertifikaların sahibi olurlar.

  1. ECDL Standard

  2. Google AdWords Individual Qualification (Fundamentals, Search, Display, Video, Mobile, Shopping)

  3. Google Analytics Individual Qualification

Uygulamalı Bilgisayar Mühendisliği - Sistem Mühendisliği

  1. ECDL Standard

  2. Microsoft Certified Solutions Associate – MCSA

  3. Red Hat Certified System Administrator – RHCSA

  4. Cisco Certified Network Administrator – CCNA 5. IT SMF – ITIL Foundation

  5. CNWP - Certified Wireless Network Professionals

Market Communication Design – 3D Design

Eğitim sonunda Bilgisayar Mühendisliği lisans diploması alan öğrenciler aynı zamanda sertifikaların sahibi olurlar.

  1. ECDL Standard

  2. Adobe Certified Associate - Photoshop

  3. Adobe Certified Associate - Illustrator

Multimedia Computing

Eğitim sonunda Bilgisayar Mühendisliği lisans diploması alan öğrenciler aynı zamanda sertifikaların sahibi olurlar.

  1. ECDL Standard

  2. Adobe Certified Associate – (Video Communication with Adobe Premiere Pro)

  3. Google AdWords Qualified Individual

  4. Zend Certified PHP Engineer

  5. Android Certified Application Developer

  6. IT SMF – ITIL Foundation

Uygulamalı Bilgisayar Mühendisliği - Yazılım Mühendisliği

İşverenlerin ihtiyaçlarının analizi yoluyla BT nitelikli profesyonellerin istihdamında tanınan eğilimlere ve Hırvatistan'daki işgücü piyasasının analiz edilen özelliklerine dayalı olarak kurulan Algebra University College işverenlerin ve işgücü piyasasının taleplerini karşılayan, en kaliteli profesyonel yüksek öğretim kurumu oldu. Ulusal Bilim ve Yüksek Öğrenim Ajansı tarafından verilen akreditasyon, Flaman-Hollanda akreditasyon kuruluşu NVAO tarafından yapılan kalite güvence sistemi değerlendirmesi ve “FER tarafından onaylandı” statüsü (FER – Elektrik Fakültesi Mühendislik ve Bilgisayar), müfredatların yüksek seviyesini doğruladı.

YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI

Eğitim dili İngilizce olan programların süresi 2 yıldır. Eğitimler sonunda uluslararası sertifikalar de elde eden öğrenciler bir de çift diploma ile mezun olurlar. Yılık eğitim ücreti 5.720 EUR. Başvuru ücret 255 EUR. Programlar sadece ulusal akreditasyona sahip olmakla kalmaz aynı zamanda, Microsoft, Cisco, Oracle, Red Hat, VMware, Adobe, Autodesk, ECCouncil, IMC2 gibi dünyaca ünlü yazılım ve ekipman üreticileri tarafından yetkilendirilmiştir.

Yazılım Mühendisliği: yüksek lisans diplomalarının yanında bir de alttaki sertifikalar elde edilir.

  1. ITIL Foundation

  2. AndroidTM ATC – Android Certified Application Engineer

Sistem Mühendisliği: yüksek lisans diplomalarının yanında bir de alttaki sertifikalar elde edilir.

  1. Fortinet NSE1 – Network Security Associate - The Threat Landscape

  2. Fortinet NSE2 – Network Security Associate - The Evolution of Cybersecurity

  3. Fortinet NSE3 – Network Security Associate - Fortinet Products and Solutions

  4. Fortinet NSE4 – Fortinet Network Security Professional

  5. CISSP – Certified Information Systems Security Professional

  6. RHCE – RedHat Certified Engineer

  7. MS 70-744 – Securing Windows Server 2016

  8. MS AZ-103 – Microsoft Azure Administrator

  9. CNWP - Certified Wirele

Bilgisayar Mühendisliği - Data Science

  1. Introduction to Programming Using Python

  2. Tableau Desktop Qualified Associate

  3. IT SMF – ITIL Foundation

Uygulamalı Bilgisayar Mühendisliği - Game Development

  1. Internet of Things and Artificial Intelligence

Creative Market Communications Management

  1. Adobe Certified Associate - Photoshop

  2. Adobe Certified Associate – Ilustrator

MBA - Strategic Leadership, Digital and Business Savvy

Program, ABD'nin Indiana Üniversitesi'ndeki Kelley School of Business'ın öğretim üyeleri ile işbirliği içinde yürütülmektedir. İki yıllık Liderlik MBA programı, her biri 40 öğretim üyesi liderliğindeki iletişim saatleri + 20 saat ön okuma ve vaka çalışmaları süresinde uygulanan 18 (17 + 1 Giriş) modülden oluşmaktadır. Öğrenciler, programın ilk yılında bir başlangıç ​​iş projesi ve programın sonunda bireysel bir Yüksek Lisans Tezi sunmak zorundadır.

Summer and Winter International Schools at Algebra University

Algebra University College, öğrencilere programların kalitesini ve Hırvatistan'da üniversite okumak için ülkenin sunduğu tüm harikaları tanıtmak amacıyla son 5 yıldır Uluslararası Kış ve Yaz Okulu düzenlemektedir. Dünyanın her yerinden öğrenciler, onları gelecekteki kariyerleri için hazırlayan ve boş zamanlarını dünyanın her köşesinden yeni insanlarla tanışarak ve Hırvatistan'ı keşfederek geçirirken yaratıcılıklarını teşvik eden çeşitli STEAM odaklı programlara katılırlar. Sadece dünyanın her yerinden sizinle aynı fikirde olan kişilerle ve gelecekteki meslektaşlarınızla tanışma şansınız olmayacak, aynı zamanda kredi kazanarak gelecekteki kariyerinize yatırım yapmış olursunuz.

Hırvatistan'da düzenlenen saha gezileri ile seyahat ederek birçok harika anı toplayın!

Yaz programı Temmuz ayındadır ve 2 Hırvat şehrinde sunulan dersler 3 hafta sürer. Öğrencilerin Hırvatistan'ı tam anlamıyla deneyimlemelerini amaçlayan yaz okulu Hırvatistan'ın Adriyatik kıyılarındaki güzel şehirlerinden birinde bir hafta ve hareketli başkentinde 2 hafta boyunca eğitimler sunar!

Kış Okulu Ocak ayında ülkenin başkenti Zagreb'de düzenlenir ve 3 hafta sürer. Öğrenciler, Hırvat kıyılarına yapılan saha gezilerinin yanı sıra, kendi ilgi alanlarından Hırvat firmalarını ziyaret ederek, program boyunca edindikleri bilgi ve becerileri gerçek hayatta nasıl uygulayabileceklerini ilk elden görme şansına sahip oluyorlar.

Dünyanın her yerinden gençlerle tanışma, yeni şeyler öğrenme ve Hırvatistan'ın yaşam tarzını deneyimleme fırsatı bulacağınız, paha biçilmez bir yaz veya kış deneyiminin parçası olma fırsatını kaçırmayın! Öğrencilerimize kaldıkları süre boyunca kaliteli ve verimli öğretim, harika programlar, harika öğretmenler ve Hırvatistan'daki en iyi deneyimi sunuyoruz.

Hırvatistan'da Üniversite Eğitimi Danışmanlığı

Hırvatistan'da üniversite okumak için profesyonellerden destek alarak planlama yapmak ve başvuru sürecini başlatmak isteyen adaylar iletişim kanallarından birini tercih ederek bize ulaşabilirler.

►05368372934 (WhatsApp)
 

Akademik Destek & Rehberlik Ücreti

Hırvatistan'da üniversite okumak isteyen adaylar ikiye ayrılır. Dolayısı ile onlara sunulan akademik destek & rehberlik servisleri ücreti de farklıdır.

1. Kabul Şartlarını Sağlayarak Birinci Sınıftan Başlayacaklar

Bu adaylara sunulan akademik destek ve Hırvatistan'a varış sonrası yerelde rehberlik hizmetlerinin ücreti 3,000 - 3,750 EUR.

2. Hazırlık Eğitimi Alacaklar

A. Hazırlık eğitimini Smartversity Premed Pathway programında alanlara sunulan akademik destek ve yerelde rehberlik hizmetlerinin ücreti 2,000 EUR.

B. Premed eğitimini Hırvatistan'da alanlara sunulan akademik destek ve yerelde rehberlik hizmetlerinin ücreti 3,500 EUR.


Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page