top of page
  • Yazarın fotoğrafıExcellency Obliges. Sophia Academy

Charles Üniversitesi Tıp ve Diş Hekimliği Giriş Sınavı

QS World University Ranking 2024'de dünya sıralaması 151-200 olan Charles Üniversitesi Hradec Kralove Tıp Fakültesi Türkiye'de ilk defa giriş sınavı yaparak adayları yerinde değerlendirecektir. 18 Mayıs 2024 tarihinde yapılacak olan sınav yazılı test ve akabinde mülakat şeklinde olacaktır. Sınav yeri İstanbul Mövenpick Bosphorus Hotel.

Sophia Academy, bir InBee platform üyesi olarak aday öğrencilere başvuru desteği ve organizasyona katkı sağlamakla yükümlüdür. Sophia Academy'ye sağlanan akreditasyona istinaden Sophia Academy Charles Üniversitesi Hradec Kralove Tıp Fakültesi resmi temsilcisidir.

Neden Charles Üniversitesi Hradec Kralove Tıp ve Diş Hekimliği Fakülteleri?

🚀Aynı kalitedeki diğer üniversitelere göre ekonomik ücret.

🚀Avrupai kampüs olanakları.

🚀QS Rankings dünya genel sıralaması 248, tıp sıralaması 151.

🚀Doğrudan Avrupa, Dünya ve YÖK denkliği.

🚀Uluslararası araştırma programlarına katılma hakkı.

🚀Uluslararası kliniklerde staj imkanı.

🚀Modern, dünya standartlarında üniversite hastanesi.

Charles Üniversitesi Tıp ve Diş Hekimliği Giriş sınavına katılmak isteyenler üniversite hakkında daha fazlasına tıklayarak ulaşabilirler.

Charles Üniversitesi Hradec Kralove Tıp ve Diş Hekimliği Giriş Sınavı Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Charles Üniversitesi Hradec Kralove Tıp ve Diş Hekimliği Giriş sınavı hakkında detaylı bilgilere erişmek için videoyu izlemenizi tavsiye ederiz.

Charles Üniversitesi Hradec Kralove Tıp ve Diş Hekimliği Giriş Sınavı Başvuru Desteği ve Gerekli Evraklar

Charles Üniversitesi Hradec Kralove Tıp ve Diş Fakülteleri sınavına girecek adayların hazırlaması gereken evraklar ve sınav öncesi yararlanabilecekleri akademik destekler için başvuru formunu tıklayarak bizlere ulaşmaları gerekir. Danışmanlarımız sürecin yürütülmesi konusunda her türlü desteği sağlayacaklardır.

Charles Üniversitesi Hradec Kralove Diğer Charles Üniversitesi Fakültelerinden Ayıran Özellikleri

Bildiğiniz üzere Charles Üniversitesi 5 adet tıp fakültesine sahiptir. Bunlardan biri de Hradec Kralove Tıp Fakültesi. Peki, beş Charles Üniversitesi Tıp Fakültesi arasından neden Hradec Kralove Tıp Fakültesini seçmelisiniz? Cevabı, videoda.

STUDY SMART. 🕺LIVE WISE.❤️GO WITH SOPHIA ACADEMY.

bottom of page