top of page
  • Yazarın fotoğrafıIvanka Martinova

Çekya Tıp Yaz Okulu- Disiplinler Arası Yaklaşım Programı

Çek Cumhuriyeti'nin en eski ikinci üniversitesinde bulunmak, öğrenmek ve sınırları aşan kalıcı anılar yaratmak için bu yaz Olomouc'ta bize katılın!

Geleceğin doktor adayı olarak bu yılki eğitim planlamanızı 15 Mart 2024 YÖK Yurtdışı Tıp Diplomaları Tanıma ve Denklik Yönetmeliğine göre mi yaparsınız, bu yönetmelikten bağımsız mı hareket edersiniz, bilemeyiz! Fakat bildiğimiz bir şey var. O da, mesleğe bilinçli adım atmanızı sağlayacak, yeni şeyler öğrenmenize imkân tanıyacak Çekya’daki Tıp Yaz Okuluna sizi götürebileceğimizdir.

Çekya Tıp Yaz Okulu- Disiplinler Arası Yaklaşım Programı

Çekya Tıp Yaz Okulunda sağlık hizmetlerinde ekip çalışmasını, hasta güvenliğini, yönetimin temellerini, sağlıkta girişimciliği, zaman yönetimini, etkili iletişimi ve daha fazlasını öğrenmekle kalmayacak Avrupa'nın en büyüleyici ve tarihi açıdan önemli yerlerinden bazılarına unutulmaz bir yolculuk da yapacaksınız! Prag'ın çarpıcı mimarisini ve zengin kültürünü keşfedecek, Viyana'nın imparatorluk sokaklarında dolaşacak, Krakow'un canlı enerjisinde kaybolacaksınız.

Prag'da ikonik Charles Köprüsü ve Prag Kalesi'nin yanı sıra renkli Eski Kent Meydanı ve St. Vitus Katedrali'nin Gotik güzelliğini de yaşayacaksınız. Viyana'da gösterişli Schönbrunn Sarayı'nı ve büyük Hofburg Sarayı'nın yanı sıra muhteşem Aziz Stephen Katedrali'ni ziyaret edeceksiniz.

Krakow'da Orta Çağ'dan kalma Wawel Kalesi'ni ve muhteşem Ana Pazar Meydanı'nı görürken Güney Moravya bölgesindeki ilginç mimarisi, şarap tadımları ve doğal kırsalıyla tanınan büyüleyici bir kasaba olan Mikulov'un gizli mücevherlerini de keşfedeceksiniz.

ÇEKYA TIP YAZ OKULU -Disiplinlerarası Yaklaşım Programı

Çekya Tıp Yaz Okulu, 12 Temmuz – 11 Ağustos 2024 tarihleri arasındadır. Son başvuru tarihi 15 Mayıs 2024. Tıp Yaz Okulunun ücreti 1,850 EUR. Katılımcıların en az B2 (CEFR) İngilizce seviyesine sahip olmaları gerekir. Yaz Okulu ücretine dahil olanlar:

  • Hoş Geldin Paketi

  • Kitaplar

  • Eğitimler

  • Konaklama

  • Ziyaret Edilen Tarihi Şehirlerde Konaklama

  • Tarih Yerleri Ziyaret Biletleri

  • Transfer ve Ulaşım

  • Teneffüslerde Atıştırmalıklar

  • Hoşça Kal & Güle Güle Partisi

Çekya Tıp Yaz Okulunda sağlık bilimlerine dair sağlık hizmetleriyle ilgili bir dizi tıp dışı disiplinler ile tanışırsınız. Hemşirelik, ebelik, fizyoterapi, epidemiyoloji, halk sağlığı, ekonomi veya yönetim alanlarında çeşitli metodolojik yaklaşımları gözlemleyebilirsiniz.

Çekya disiplinler arası yaklaşım tıp yaz okulu, özellikle öğretim ve bilimdeki metodolojik yaklaşımlara odaklanır.

Katılımcılar, sağlık hizmetlerinde disiplinler arası yaklaşım, uzmanlıklar arası iletişim becerileri, pratik becerilerin araştırmaya aktarılması ve alanın daha da geliştirilmesi konusunda bilgi ve beceri kazanırlar.

OLOMOUC-PALACKY UNIVERSITY

Tıp Yaz Okulunun gerçekleşeceği Palacky Üniversitesi'nin bulunduğu şehir Olomouc, Avrupa'nın tam kalbinde yer alan gizli bir mücevherdir. Bu büyüleyici şehir, zengin bir tarih, kültür ve canlı öğrenci yaşamına sahiptir. Öğrenci odaklı Çekya'nın en büyük öğrenci şehri stratejik konumu ile Avrupa’nın en güzel şehirlerine kolay erişim sunar.

KONAKLAMA

Öğreciler 17. Listopadu 54, Olomouc adresinde bulunan Listopadu Yurdu'nda konaklar (çift kişilik odalar). Tesis bünyesinde çamaşır ve kurutma odası, TV salonu, çalışma odası ve müzik odası mevcut. Sadece birkaç adım ötede spor salonu, voleybol/ayak tenisi/basketbol sahası, petank dahil büyüleyici bir bahçe bulunur.

Çekya'da Tıp Yaz Okulu Başvuru Danışmanlığı

Çekya tıp yaz okuluna başvuru yapmak isteyenler bize ulaşabilirler.

►05368372934 (WhatsApp)

 

bottom of page