top of page
Yazarın fotoğrafıExcellency Obliges. Sophia Academy

Peç (Pecs) Üniversitesi 5. Temsilciler Buluşması

2-6 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ve BAIE kurucu üyemiz Intergenç Yurtdışı Eğitimin resmi temsilcisi olduğu Peç Üniversitesi’nin temsilciler buluşması kapsamında 5th Agency Meeting and InfoDays etkinliğinde Intergenç Study Abroad direktörümüz Efe Sütçü tarafından temsil edildik.

Bulgarian Association for International Education (BAIE) kurucu üyelerinden Budapeşte merkezli kuruluşumuz Intergenç Yurtdışı Eğitim direktörümüz Efe Sütçü aynı zamanda Derneğin üst düzey yönetiminde de görev almaktadır.

Diğer ülkelerden gelen temsilcilerle de tanışılan etkinlikte ortak çalışmalar yapılması konusunda mutabakata varıldı. Peç Üniversitesi yetkililerinden üniversiteye dair güncel bilgileri ilk ağızdan dinleme fırsatı bulan direktörümüz etkinliğin gelecek vaat edici olduğunu belirtti.

"Her ne kadar her zaman ülkenin başkentinde bulunan üniversiteler revaçta olsa da Peç Üniversitesinin kati surette başkentte bulunan çoğu üniversiteden aşağı kalır yanı yok. Osmanlı mimarisinin varlığı, halkın candan oluşu ve üniversite yetkililerin akademik yetkinliği, idari kadronun profesyonelliği Peç'de eğitim almak için bile yeterlidir."

Özellikle Avrupa'da üniversite eğitimi almak isteyenlere akademik danışmanlık ve bütünsel rehberlik servisleri sunan BAIE'nin lokomotif kurumları Sophia Academy ve Intergenç Yurtdışı Eğitim adayların ve velilerin Avrupa'da eğitim söz konusu olduğunda en çok güven duydukları kurumların başında bulunmaya devam etmektedirler.

"truly & proudly international"

תגובות


התגובות הושבתו לפוסט הזה.
bottom of page