top of page
Yazarın fotoğrafıExcellency Obliges. Sophia Academy

Bard College-Berlin

Bard College Berlin, titiz, disiplinler arası dört yıllık lisans dereceleri sunan akredite bir Alman-Amerikan üniversitesidir. Beşeri Bilimler, Sanat ve Sosyal Düşünce ve Ekonomi, Politika ve Sosyal Düşünce alanlarında dereceler sunar.

Doğu Berlin'in eski elçilik mahallesindeki bir yerleşim kampüsünde bulunan BCB, küçük grup öğretimi ve bireysel danışmanlık etrafında dönen benzersiz kalitede bir eğitim sağlar. Fakülte-öğrenci oranı 1: 7'dir. Şu anda, 54 ülkeden 210 öğrenci, çeşitli bakış açılarını birleştiren ve 21. yüzyılın temel kaygıları ve fırsatlarına yönelik ortak yaklaşımları şekillendiren zengin bir müfredatla meşgul. Öğrenciler, New York, Budapeşte, Paris, Hong Kong, St. Petersburg ve diğer ülkelerdeki kurumları içeren küresel bir çalışma ağına erişebilirler.

LİSANS BÖLÜMLERİ VE ÜCRETLERİ

Lisans programları, öğrencileri çeşitli disiplinlerde ileri düzeyde çalışmaya hazırlarken, beşeri bilimler veya sosyal bilimlerin belirli bir alanında uzmanlık bilgisi ve farklı bir çalışma profili kazanmalarını sağlar. Küçük grup öğretimi ve bireysel akademik danışmanlık, bağımsız araştırmaya doğru ilerleme ve gerçek dünya kurumlarının ve projelerinin işleyişini ve gelişimini deneyimleme programların özelliğidir.

Economics

Politics

Literature and Rhetoric

Ethics and Politics

Art and Aesthetics

Eğitim ve kampüste yaşam toplam maliyet 31,915 EUR.

Kampüs dışında yaşayan öğrencilerin eğitim ücreti 22,515 EUR.

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page